Om oss

Markentreprenad Grävarbeten Entreprenad
Inom järnvägen

PJ Marktjänst AB är ett företag som varit aktivt inom grävbranschen sedan två år tillbaka. Jag som driver företaget heter Per Johan Arvidsson och många års erfarenhet av markentreprenad och grävarbeten. Jag har tidigare varit anställd på andra bolag inom området. Maskiner har varit med i min uppväxt då familjen var lantbrukare och min far hade åkeri.

Vi började med ett mindre områden men efterfrågan av våra tjänster blivit större så är arbetsområdet just nu når upp till mellansverige!

Vi på PJ Marktjänst AB erbjuder tjänster inom markentreprenad, grävarbeten och entreprenad, inom järnvägen då vi samtliga har utbildning inom detta område. Tex SOS ledare och TSA Vi åtar oss både stora och små projekt med samma stora noggrannhet och professionalism, oavsett om det är från privatpersoner eller företag.

Vi har tillgång till moderna fordon så som Scania Lastväxlare med kran, JCB 6,7t grävmaskin och ett flertal BobCats som gör det lätt för oss att färdigställa projekt på ett effektivt sätt. Till dessa maskiner har vi många och effektiva redskap.

Vi är i dagsläget sex stycken anställda men målsättningen är att fortsätta expandera för att kunna utföra allt större grävarbeten och markentreprenad i Skåne/Södra halvan av Sverige

Vill du veta mer om oss på PJ Marktjänst AB eller våra tjänster är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Vårt stora områden inom järnväg är markberedning för staketsättning. Vi har special maskiner så ni kan se på referenser.

Vi har färdigheterna. Låt oss hjälpa er

info@pjmarktjanst.se
Entreprenad i Landskrona, Helsingborg, Lund med omnejd

Granitvägen 8, 261 72 Häljarp

0721 79 84 90